Parcele de teren in Sura Mare

Teren de vanzare in Sura Mare, in apropierea Sibiului

Situat la marginea comunei Sura Mare si la 10 minute-mers cu masina de Sibiu, acest proiect, in suprafata de 54.000 de metri patrati este situata in zona dealurilor cu vedere la satul pitoresc Sura Mare si priveliste spre Sibiu. Terenul este impartit in 82 de parcele cu suprafete cuprinse intre aproximativ 400 - 1000 de metri patrati, insa vanzarea se poate realiza si pe intreaga suprafata de 54.000 mp.

In prezent Sura Mare e considerata una dintre cele mai bine dezvoltate locatii din jurul Sibiului, la doar 2 kilometri de centura ocolitoare a Sibiului si de asemenea in zona este in construnctie un centru comercial. In decurs de cativa ani Sura Mare va deveni  cea mai dorita suburbie a orasului Sibiului.

Documentatia necesara pentru constructie, drumuri si utilitatile necesare, sunt in curs de obtinere si se asteapta sa fie finalizate. Intre timp parcelele pot fi vandute inainte ca documentatia sa fie finalizata avand preturi atractive, dar aceste parcele vandute de asemenea vor continua sa fie incluse în aprobarile care se vor obÅ£ine pentru intregul teren.

Odata cu obtinerea aprobarilor, pretul parcelelor individuale este asteptat sa creasca in mod substantial, facand din aceasta o investitie oportuna care trebuie luata in considerare.

  • suramare.2
  • suramare.3

Pentru mai multe informatii despre Zacaria Industrial Parks vizitati:www.zacaria-industrial-parks.ro

Finalizam ceea ce incepem ... oferim ceea ce promitem!